Seidr

- pohjoisia äänimaailmoja alttoviululla ja elektroniikalla

Soolokonsertti Helsingin Juhlaviikoilla 27.8.2022 klo 19, Kalliosali

Kantaesityksensä saavat viisi uutta teosta alttoviululle ja elektroniikalle, viideltä eri pohjoismaiselta säveltäjältä. Teokset ovat Hanna Hohdin tilausteoksia

Tine Surel Lange: Ginnungagap (k.e.)

Jesper Nordin: As if tied to a string (k.e.)

Perttu Haapanen: intoNations (k.e.)

Þráinn Hjálmarsson: Equivocal (k.e.)

Josefine Opsahl: Seidr (k.e.)

 

Hohti - Kuvaja 

Englantilaista kamarimusiikkia alttoviululle ja pianolle

Hanna Hohti ja pianisti Anna Kuvaja tuovat konserteissaan esiin kamarimusiikin helmiä alkuperäissoittimin 1900-luvun alun Englannista, jonka musiikki pursui impressionismin, romantiikan, kansanmusiikin tuulia.

Duon ensimmäinen levy ilmestyy alkuvuodesta 2023 ja pitää sisällään Rebecca Clarken ja York Bowenin sonaatit alttoviululle ja pianolle suolikielin ja Pleyel-flyygelillä soitettuna. 

www.annakuvaja.info

KOTiLO-konsertit

Kotilo on kamarimusiikkisarja, jossa pääkaupunkiseutulaisten olohuoneet muuttuvat yhden illan ajaksi korkeatasoisen musiikin ja kriittisten puheenvuorojen kohtaamispaikoiksi. Konsertit striimataan kaikkien nähtäville YouTube-palveluun. Hanna toimii sarjan taiteellisena johtajana yhdessä viulisti Terhi Paldaniuksen kanssa. 

www.kotilokonsertit.com

Kino Soi! 

- kamarimusiikkia Kino Tapiolassa

Lähikamarimusiikin majakka Kino So!i on tuonut vuodesta 2017 lähtien uusia ja vanhoja kamarimusiikin helmiä funkkisleffateatteri Kino Tapiolaan. Hanna toimii sarjan taiteellisena johtajana yhdessä Petja Kainulaisen, Liina-Mari Raivolan ja Markus Hohdin kanssa.

www.kinosoi.com